Du er landet på Støvsugerslange.dk, det helt rigtige sted at finde Nilfisk håndstøvsuger. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nilfisk håndstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nilfisk Håndstøvsuger Quick 20VMAX EU

  • Dagens pris: 976,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Nilfisk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Nilfisk Håndstøvsuger Quick 20VMAX EU” fås til 976,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lille smarte håndstøvsuger er den hurtigste og nemmeste måde at rengøre mindre snavsede områder på i dit hjem. Håndstøvsugeren er ledningsfri, letvægts og transportabel, som gør det nemt at komme ind i krogene og fjerne snavs og støv.Én opladning g…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Nilfisk Q361BLA håndstøvsuger 36V inkl. tilbehør

Sidste produkt på vores liste er Nilfisk Q361BLA håndstøvsuger 36V inkl. tilbehør som vi har fundet til 1299,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Håndstøvsuger fra Nilfisk er lille og praktisk.
Med en nettovægt på kun 1,45 kg er den nem at håndtere.
Støvbeholderen kan rumme 0,6 liter, og støvsugeren kan kører i op til 20 minutter på højeste trin. Der medfølger følgende tilbehør:- Fugemundsty…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Dyreste Nilfisk Håndstøvsuger på listen er Nilfisk Q361BLA håndstøvsuger 36V inkl. tilbehør fra Kai Berntsen ApS med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Håndstøvsuger er Nilfisk Håndstøvsuger Quick 20VMAX EU som du kan købe for 976.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 323 kr.
Ovenstående Nilfisk Håndstøvsuger data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Nilfisk Håndstøvsuger tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndstøvsuger blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndstøvsuger: