Du er landet på Støvsugerslange.dk, det helt rigtige sted at finde håndstøvsuger. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle håndstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vooni® Trådløs Håndstøvsuger

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos CoolStuff.dk.

Her kan “Vooni® Trådløs Håndstøvsuger” fås til 289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tid til rengøring? Med en lille håndholdt støvsuger får du fat i de nullermænd, der har lagt sig i utilgængelige hjørner! Vores håndholdte støvsuger er trådløs og udstyret med et genopladeligt batteri, perfekt til dig, der leder efter en fleksibel bilstøv…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

2: ILIFE M50 2-i-1 ledningsfri håndstøvsuger

Anden anbefaling har vi fundet hos Powerbanken.dk, hvor du kan købe ILIFE M50 2-i-1 ledningsfri håndstøvsuger til kun 649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ILIFE M50 elegant og kraftig støvsuger M50 er en elegant, håndholdt støvsuger, der med sine 15000Pa sugeevne kan klare de fleste opgaver.
Den kan komme op og køre i hele 32 minutter, må middel kraft, så man kan nå en hel del flere opgaver før det e…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

3: Håndstøvsuger 600W DAY

Næste anbefaling er “Håndstøvsuger 600W DAY”.

Dagens bedste tilbud på “Håndstøvsuger 600W DAY” har vi fundet hos Toolworld.dk hvor prisen lige nu er 423,98 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndstøvsuger 600 W med 220-240V ~ 50/60Hz.
Denne støvsuger et en letvægts-støvsuger med 2-i-1 funktion, aluminiumsteleskoprør og 5 meter ledning.
Støvsugerem er god til hjemmet med dens lette vægt og brugervenlige design….

Se hos Toolworld.dk ❯❯

4: Ryobi R18HV-0 håndstøvsuger 18V ONE+ solo

Produkt nummer 4 på vores “håndstøvsuger-liste” er Ryobi R18HV-0 håndstøvsuger 18V ONE+ solo som du lige nu kan købe for 339,95 hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftig sugende håndstøvsuger er kan komme til de mest snævre steder Ryobi R18HV-0 18V akku håndstøvsuger er en del af Ryobi ONE+ systemet hvor alle 18V maskiner passer batteri sammen.
Brug dit Ryobi ONE+ 18V batteri Ryobi R18HV-0 18V akku håndstøvsuger….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Ryobi R18DD3-252VT bore/skruemaskine og håndstøvsuger ONE+ inkl. batteri og lader

Forhandlerens beskrivelse:
Effektivt arbejdssæt med bore-/skruemaskine og støvsuger Ryobi arbejdssæt indeholder kompakt, kulfri bore-/skruemaskine (R18DD3-0), en håndstøvsuger (R18HV-0), et Lithium+ 2,0 Ah-batteri, et Lithium+ 5,0 Ah-batteri samt en hurtigoplader (2,0 Amp/t.) – alt…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

6: Nilfisk Quick White håndstøvsuger 20 V

  • Dagens pris: 999,95 kr.
  • Fundet hos Davidsenshop.dk
  • Mærke: Nilfisk
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Nilfisk Quick White håndstøvsuger 20 V som vi har fundet til 999,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lille smarte håndstøvsuger er den hurtigste og nemmeste måde at rengøre mindre snavsede områder på i dit hjem. Håndstøvsugeren er ledningsfri, letvægts og transportabel, som gør det nemt at komme ind i krogene og fjerne snavs og støv.Én opladning g…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste håndstøvsuger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse håndstøvsuger:

Dyreste Håndstøvsuger på listen er Bissell Håndstøvsuger Crosswave Cordless Advanced fra Proshop.dk med en pris på 2777.00. Billigste udvalgte Håndstøvsuger er Ryobi Filter til ONE+ håndstøvsuger – RHVF som du kan købe for 59.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 2718 kr.
Ovenstående Håndstøvsuger data og priser er hentet fra 16 butikker (CoolStuff.dk, Powerbanken.dk, Toolworld.dk, Davidsenshop.dk, Gucca.dk, Kai Berntsen ApS, ScandiHills.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Carlab.dk, Elgiganten, Quickparts.dk, Homeshop.dk, Plusshop.dk, WiStore, Toolster.dk). Alle Håndstøvsuger tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndstøvsuger blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndstøvsuger: